Vélemények

Egy ismerősöm segített eddig a számítógépemmel kapcsolatban. De ahogy bővült az ügyfélköröm, és bővítettem a szolgáltatásaimat úgy éreztem kell egy profi it-s támogatás. Szerencsére ügyfeleim között volt az Inceptnet is, azonnal együttműködést is kötöttünk. Álmos teljesen átalakította a meglévő rendszerem, és a felhőben van az irodám. Nagyon kényelmes így a munka, és az adataim is biztonságban vannak, ami számomra nagyon fontos.

Dorottya, Mérlegképes Könyvelő

 

 

Már több mint 4 éve dolgozunk együtt. Több mint 60TB videó nyersanyaggal dolgozunk napi szinten, eddig hibamentesen. A cégünk indulása óta az Inceptnetre bízza a teljes informatikát.

WMA Média

WMA MÉDIA Kft., ügyvezető

 

 

Kis vállalkozásként nagyon fontos, hogy jó áron megbízható szolgáltatást kapjunk. Nagyon elégedettek vagyunk az Inceptnettel. Olyan programokat telepítettek, amikről mi nem is hallottunk de azóta minden nap használjuk. Mindezt napi egy buszjegy áráért. Számítógépeink évek óta hibátlanul működnek.

Budai Fő Antikvárium

Cég tulajdonos, http://www.budaifoantikvarium.hu/

 

 

Egy hálózatra kötött tárhelyet kaptunk, amire az irodában mindenki dolgozik. Amiről mi eddig nem tudtunk, hogy egy dokumentum módosításakor, felülírás után is vissza lehet kérni egy régebbi, előző változatot 2 kattintással a windows intézőből. Ez nagyon hasznos és biztonságos számunkra.

DC Properties

DC Properties, http://dcproperties.hu/